Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Gyakran ismételt kérdések

Milyen szinten kell lenni az Angol hétvége kurzushoz?

A kurzuson nulláról építjük fel a nyelvet, nagyjából középfok szint végéig, átlátható rendszerbe helyezve minden nyelvi szerkezetet. Így elsősorban azoknak a leghasznosabb, akik már régóta tanulnak angolul. Bár, azt hiszem a nyelvtanulást - mint minden mást - kezdeni is úgy érdemes, hogy látjuk előre, amit meg fogunk tanulni. A kurzus következménye, hogy azonnal választékossá teheted a mondataidat, minden gondolatot ki tudsz fejezni. Kvázi végtelen, mégis érthető és otthonos rendszere nyílik meg az angol nyelvnek, amelyet a már ismert szavakkal kiegészítve valóban nyelvtudásnak érezhetsz.

Mennyi szót kell tudni az Angol hétvége előadáshoz?

A kurzuson szavakat csak mellékesen fogunk tanulni. Az angol nyelv építőkockáit nézzük végig - segédigéket, névmásokat, igeneveket. Ennek megfelelően azt fogod látni, hogy milyen a nyelv szerkezete, függetlenül a szókincsed méretétől. Ugyanakkor, ha nehézségeid vannak a segédigék ragozását illetően, nézd végig őket, és ennek tudásában érkezz a kurzusra: a létige (BE), a cselekvő segédige (DO), a cselekvő létige (HAVE).

Mennyibe kerül az Angol hétvége kurzus?

A kétnapos kurzus (elméleti + gyakorlati nap) részvételi díja 18.000 + 6.000 Ft. A további információkat (ahogy a kurzus időpontjait és a részvételi díjat is) a www.angolhetvege.com oldalon találod.

Hány éves kortól ajánlott az Angol hétvége?

Kiskorúak esetében azt kérem a szülőktől, hogy két tényezőt vegyenek figyelembe.

Egyrészt, a kurzus szombati, elméleti napja 8 órás figyelmet igényel. Ehhez a lehető legkönnyedebb környezetet tartom fenn. De a tapasztalatom az, hogy 14 éves kor alatt - érthető módon - nem minden gyerek ül végig szívesen 8 órát szombaton. :)

Másrészt, ha az iskolában vagy tanfolyamon éppen célirányosan a nyelvvizsgára készülnek, tehát egy adott menetrend szerint haladnak és pár héten belül esedékes a nyelvvizsga, akkor ezt a menetrendet nem szabad megbontani.

Kiknek ideális az Angol hétvége


A kurzus azoknak ideális,


- akik nehezen öntik szavakba a gondolataikat angolul.


- akik már tanultak valamennyit angolul, de nem jön az áttörés, nem áll össze egységgé a nyelv.


- akik még alig találkoztak az angol nyelvvel, de szeretnék előre látni, hogy mit fognak megtanulni.

(Nagyszerű látni, ahogy egy-két hét angol tanulást követően az Angol hétvégén többszörösen összetett mondatokat képeznek azok is, akik elvileg "teljesen kezdők".)


Ha a segédigék ragozása (I am, you are, he is, she is... I do, you do, he does, she does...) nem okoz nehézséget, akkor már könnyen befogadható a kurzus "tananyaga".


Ha ezek az alapok megvannak, akkor már könnyen rátérhetünk a nyelv belső szerkezetére, amely régóta tanuló, jól beszélő tanulóknál is hiányzik a tapasztalatom szerint. Éppen ezért nulláról építjük fel a nyelvet, hogy minden gondolat a helyére kerüljön, és végre egységében, rendszerben lássuk az igeidőket, segédigéket, szerkezeteket, stb.