Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Tanulj szabadon és élvezettel!

A nyelvtan nem maga a nyelv! A nyelvtant valamikor valakik összefoglalták. A végcél, hogy te is össze tudd magadnak foglalni, a saját értelmezésed szerint. Mi újrarajzoltuk az angol nyelvtant, megalkottuk saját koncepcióinkat, hogy megmutassuk: lehetséges kilépni a nyelvtan szorításából. Ahhoz nyújtunk segítséget, hogy te is megtehesd ugyanezt.

Azért hoztuk létre Az angol nyelv logikája rendszert és az arra épülő Angol hétvége szemináriumokat, hogy az angol nyelvtant közérthetővé tegye, tanulásában gyors sikert biztosítson, és megszüntesse a tanulás kényszerességét.

Saját fejlesztésű tananyagunk az ösztönös tanulást és megértést segíti elő, hogy önállóan gondolkodhass a nyelv rendszerén belül.

Olvass bele az E-bookba, ismerkedj meg a segédigékkel vagy olvass róluk a Blogban és meglátod: neked is könnyű lesz megérteni. Tedd magadévá a nyelv rendszerét, mert ha ez megvan, akkor te leszel a nyelv ura, és nem az lesz a te bírád.

Ars poeticánk

Mély mentális térkép

Nincs szükség magolásra, ha megérted egy rendszer működését. A magolás hasznos lehet: előhúzhatjuk a helyes választ a jól ismert helyzetekben. Szokássá tehetjük a megfelelő reakciót az adott körülmények között.

A probléma akkor lép fel, ha a körülmények változnak. Az Angol hétvégén megértheted és beépítheted – lehet, hogy sokkal egyszerűbben, mint ahogy tőlünk hallod – a nyelv működését.

A szeminárium végére minden szerkezetet érteni fogsz, ami pl. a középfokú nyelvvizsgán felmerülhet. De ennél sokkal fontosabb is történik: átláthatod az angol nyelvet. Onnantól rajtad a sor: gyakorolni. És ha a lelkesedést sikerül felébresztened magadban, már semmilyen akadály nem lesz előtted.

Koncepció szerinti tanulás

Módszerünkkel az angol nyelv mögöttes működését, alapvető törvényszerűségeit sajátítod el.

Az agyunk így működik: ha megértesz valamit, már meg is tanultad használni. Bármilyen helyzetben meglátod a mintát, és bármikor képes leszel a kifejezéseket reprodukálni, sőt, soha nem hallott mondatokat vagy szavakat alkotni. Azaz: használni tudod majd a nyelvet.

Végül is, a nyelvtudás célja a használat.

Hosszú távú tudás

Hisszük, hogy a koncentrált tanulásnak meg kell előznie a gyakorlást. Ha a gyakorlás rossz irányba halad, könnyen elveszítjük a kedvünket.

Nem lehet megszeretni a nyelvet, ha hosszú gyakorlás után sem tudjuk hatékonyan kezelni. Viszont nem lehet megtanulni, ha nem szeretjük meg.

A megértett információ mélyebben, több "helyre" raktározódik el, mint a megtanult, és könnyebben, rugalmasabban előhívható.